Sidste nyt:

I bladet Se og Hør (den norske udgave) er Anne-Mette gravid. Hende og Morten venter barn i marts-april måned i det nye år. Her fra siden ønskes de mange gange tillykke. Morten har jo 3 børn i forvejen, (Se biografi) men dette er Anne-Mettes første. Tillykke Tillykke.

 

Magne Furuholmen er jo som nogle bekendt også kunstner. Han udstiller Keramiske Skulpturer og Tryk fra torsdag d. 12 Dec. 2002 - søndag d. 12. Jan. 2003 på ChristianDamGalleries, Bredgade 23 i København.

Til højre ser du et af Magnes kunstværker.

De seneste nye rygter går på at a-ha vil udgive et Live-album optaget fra denne verdensturné. Primært fra koncerterne i Tyskland. Dette er et ønske fra a-ha fans verden over. Og hvis man kigger på succesen fra "The Homecoming" Videoen/DVD'en fra 2001 (som forøvrigt kan købes i butikkerne her i Danmark lige nu), kan dette vist kun blive endnu en succes.

a-ha sluttede sin verdensturné i oktober måned. Der er dog annonceret endnu en koncert ved en snowboard-festival i Østrig d. 8. dec. 2002. Dette kan man læse mere om på www.a-ha.com

I uge 41 toppede singlen "Lifelines" på Tjeklisten med en 11. plads. Uge 42 lå den nr. 14 og derefter røg den ud. Albummet "Lifelines" er også ude af Danmarks officielle hitliste (top 100) efter næsten 25 uger på listen.

Så er den nye single "Did anyone approach you" på vej. Den udkommer den 30/9-02.

Uge 39: "Lifelines"-singlen er dukket op på Tjeklistens hitliste. I denne uge ligger den nr. 13. Husk at stemme på den. Du kan se listen og se hvordan du stemmer på www.dr.dk/tjeklisten
Albummet "Lifelines" ligger i denne uge på plads nr. 54, på Danmarks officielle hitliste, efter 21 uger på listen.

I efteråret udkommer der en bog af Pål H. Christiansen. Det er en fiktiv historie, som har hovedpersonen Hobo Highbrow. Hobo er en forfatter, der kæmper med at skrive sin næste roman. Det er svært, men pludselig bliver han inspireret af Pål Waaktaar-Savoy, som Hobo mener er en belæst mand. Hobo dykker ned i Pål's lyrikker og liv og bliver inspireret.
Bogen er norsk og her kan du se et lille uddrag.
Jeg har ikke selv læst bogen og ved ikke helt hvor meget der i bund og grund handler om Pål og hans liv. Men de centrale stikord skulle efter sigende være Pål Waaktaar-Savoy og Take On Me. Bogen hedder "Drømmer om storhet".

Uge 37: a-ha's album "Lifelines" er røget tilbage på plads nr. 50 på Danmarks officielle hitliste. Jeg håber dog at den nye single til oktober, kan løfte det pæne salg igen. Albummet har nu ligget 19 uger på hitlisten.

d. 12/9-02, proklamerede NRK (norsk magasin) at a-ha dette år, har solgt flest skadinaviske plader i Norge. I Danmark er dette desværre ikke tilfældet da Heidi Hauge (Norge) overrendte a-ha.

Så er den nye single begyndt at vise ansigt. Singlen er : "Did anyone
approach you" (min favorit på dette album) og vil efter forlydender
være på gaden midt i oktober. Videoen er allerede blevet vist over
internettet hos Viva. Videoen er lavet af Lauren Savoy (Pål's kone) og
er en delvis live-optræden fra årets startskud, på dette års verdensturné,
nemlig fra Ulleval stadium.
Se flere screenshots fra videoen her.

Uge 35: "Lifelines" (albummet) ligger i denne uge nr. 26, efter 17 uger på Danmarks officielle hitliste.

a-ha startede d. 12 august 2002, "the second leg" af deres verdensturné. De præcise steder og datoer can findes
www.a-ha.com
Der er koncerter i både Tyskland og England, hvis man vil rejse efter dem.

Uge 32: "Lifelines" (singlen) hittede desværre ikke i Danmark. I Tyskland kravler den stadig. "Forever not yours" er røget ud af hit-listerne i Danmark, men er dog stadig på en 19. plads i Airplay-charten i Europa.
Bedste nyhed er at albummet "Lifelines" ligger på en 28. plads på Danmarks officielle hitliste i denne uge. Så dette album må vel siges at være rimeligt stabilt efter 14 uger på listen.

Uge 27: "Forever not yours" ligger nr. 1 på Danmarks officielle hitliste på "Air-play Chart". Lifelines (albummet) er røget tilbage på en 20. plads.

I uge 26 2002, lå a-ha's album "Lifelines",
som nr. 9 på de danske salgslister.
Denne reklame, som er fra Københavns HT-busser, har vist været med til at øge salget!

Det sidste nye er at a-ha lige har indspillet videoen
til den næste single "Lifelines",
som bliver udgivet d. 8 juli 2002.

Udover det, er det vist efterhånden almindelig kendt at a-ha er på verdensturné. De startede den 8. juni på Ulleval Stadion i Norge, med en koncert, som er udvidet med en masse gæsteoptrædender. Bl.a. "Saybia" fra Danmark.

Ellers har a-ha i forbindelse med deres verdensturné, været i Danmark og spille 2 koncerter. Første gang i Vega, København d. 14. juni 2002 og igen d. 15. juni på Train i Århus. Begge koncerter var udsolgt. Jeg var selv i Vega, og du kan læse om min oplevelse under menú-punktet "a-ha i Danmark".

Albummet "Lifelines" blev udgivet

sidst i maj måned (2002).

Allerede en uge efter lå den på en

20. plads over Danmarks mest

solgte albummer.

Og det på trods af at der kun er

udgivet 1 single ("Forever not

yours".)

Tilbage til forsiden.